Ilse Agerup

ilse agerup

Ilse Agerup, billedkunstner, har boet i Bramming (og Gørding) side 1969. Hun skriver selv (januar 2018): Jeg har altid været en alsidig aktiv billedkunstner. De sidste ca. 10 år har jeg ydermere arbejdet med undervisning i tegne/maleteknikker. Blandt andet for AOF, FOF samt DOF m. m . Har deltaget på omkring 90 udstillinger. Soloudstillinger, fællesudstillinger, messer og i Kunstforeninger. Lavet diverse illustrationsopgaver,projekt ,udsmykning, samt julemærker. Julemærkekunstner for BRAMMING 2009, RIBE JULEMÆRKET 2010 og for FDF spejderne. Har netop været inviteret til den KREATIVE FESTIVAL i HORNE VARDE der løb af stablen 28 Januar.

Med hensyn til mine seneste udkast, i form af skulpturer for Bramming By, til “projekt byforskønnelse”, stiller jeg hermed mine udkast til rådighed for fremtidens borgere i Bramming, via arkivet.

På min hjemmeside www.Galleriartika.dk kan der, må der, til arkivet udtages materiale, tekst, billeder m.m .På hjemmesiden er der et BEGRÆNSET udvalg af værker. Lokale naturalistiske/impressionistiske motiver udført i pastel/akvarel har været mine hovedmotiver generelt. Derudover har interessen ligget indenfor ekspressionistiske figurative områder.

billeder af Ilse Agerup